Dokiai.com

Spletno mesto www.Dokiai.com je namenjeno promociji Aikido kluba Dokiai, Aikikai zveze Slovenije in Aikida kot borilne veščine. Na straneh objavljamo vse informacije, ki jih naš član potrebuje. Obveščamo o dogodkih v naši zvezi, pa tudi širše.

Zavedamo se, da je Aikido borilna veščina in da brez prelivanja znoja na blazinah ne gre. A vendarle verjamemo, da Aikido bogati ljudi tudi na duhovnem nivoju. Iskreno menimo, da je odkrit pogovor o izkušnjah, dilemah in razmišljanjih, ki se pojavljajo na naši poti, enako pomemben kot fizični trening.

Zato vzpodbujamo zadreg prost pretok mnenj in komentarjev. Pod rubriko Novice najdete poročila s treningov in izpitov, izkušnje s seminarjev pri gostujočih učiteljih. Pa tudi kolumne, v katerih avtorji delijo svoja mnenja.

Seveda si želimo, da bi vam bila vsebina všeč, zato se veselimo vaših komentarjev.

Tadej Maligoj

Pogoji uporabe vsebine portala www.Dokiai.com


Veseli nas, če so vam naši prispevki všeč in ponosni smo, če jih želite objaviti tudi na vaših straneh.

Vendar, v pripravo vsebine vlagamo veliko truda in izpolnjevanje nekaj preprostih pogojev nam bo v veliko zadoščenje.

Uradne strani klubov, ki so člani Aikikai zveze Slovenije in uradna stran zveze lahko povzamejo prispevek iz poglavja Novice brez privoljenja. O povzemanju članka obvestijo urednika oz. avtorja prispevka.
Pogoji za objavo so: neokrnjenost prispevka, navedba vira in avtorja, delujoča url povezava na naslov originalne objave.

Ostale pravne in fizične osebe lahko povzamejo prispevek le s pisnim privoljenjem urednika oz. avtorja prispevka.
Pogoji za objavo so: privoljenje, neokrnjenost prispevka, navedba vira in avtorja, delujoča url povezava na naslov originalne objave.

Hvala.