Tečaji Za odrasle

Vpisujemo v letošnjo sezono


Aikido

Filozofija aikida ponuja odlične tehnike za izboljšanje kakovosti življenja. Nauči nas uporabljati aikido načela v vsakdanjem življenju: pri spremembah, odločnosti, jasnosti duha in sočutju.

Karate

Teme tradicionalnega treninga karateja so boj in samoobramba, čeprav so njegovi miselni in moralni vidiki usmerjeni v splošno izboljšanje posameznika.

Joga

Joga ni zgolj telesna vadba, je enovit sistem, star prek 5000 let, ki prinaša pozitivne učinke na telesnem, mentalnem, čustvenem in energijskem področju. Trening joge ...

Funkcionalna vadba

Individualne in semi-individualne vadbe v majhnih skupinah, do max. 4 vadečih. Celosten pristop z uvodno analizo stanja, s pregledom prehranjevalnih in gibalnih navad.

Rokoborba

Pod mentorstvom trenerja Kristijana Brešćanskega spoznavamo in urimo tehnike grško-rimskega sloga ter prostega sloga, ki jim dodajamo elemente Brazilskega Jiu-jitsa.Mnogi se ne še vedno zavedajo številnih prednosti, ki jih prinaša vadba borilnih veščin in joge.

V Dokiai Doju ponujamo odlične programe treningov za izboljšanje zdravja in telesnih sposobnosti. Vodene vadbe joge in treningi borilnih veščin vsekakor pripomorejo k hujšanju in oblikovanju telesa. Z eno uro vadbe borilnih veščin porabimo kar nekaj kalorij, hkrati pa dobro vplivamo na naše splošno počutje in zdravje. Aikido in karate izboljšujeta delovanje srčno-žilnega sistema, krepita srce in povečujeta telesno moč. Redni trening borilnih veščin in praksa joge izboljšajo odzivnost telesa in naše razpoloženje. Med vadbo se v krvni obtok sproščajo endorfini, zato se po njej počutimo odlično!

Tudi čuječa (mindful) fizična aktivnost prinaša številne koristi - pomaga izboljšati samozavest in samozavedanje, disciplino in čustveno stabilnost. Omenjene koristi lahko nato uporabimo v našem vsakdanjem življenju. Naša prednost je tudi, da je vadba zelo zabavna, mnogi vadeči pripovedujejo, da jim čas med vadbo kar prehitro mine in se v naši družbi odlično počutijo.

Tistim, ki ste se odločili poiskati telesno aktivnost za izboljšanje svojega zdravja in počutja, ter vam je pomembno, da je vadba hkrati tudi zabavna, predlagamo, da nam pišete za več informacij o razpoložljivih programih in za nasvet o tem, kako stopiti na pot do srečnejšega in bolj zdravega življenja.


Iščeš izvirno darilo za svoje prijatelje in najdražje?

Podari 3-mesečni uvodni tečaj aikida

Kako podarim bon?

Nakaži 150€ na naš račun:

IBAN: SI56 0205 8025 4809 727

Naziv: ŠD Dokiai

Naslov: Dolenjska 19, 1000 LJ

Namen: 3 mes. članarina za <Ime Priimek>

Potrdilo o plačilu in email naslov obdarjenca pošlji na info@dokiai.com

Pridružiš se nam lahko kadarkoli!

Preprosto pridi na enega od naših treningov po urniku.

Prvi trening je brezplačen.