jogA

Odkrijte transformativno moč joge, starodavne holistične prakse, ki bogati življenja že več kot 5000 let. Izkusite pozitiven vpliv joge na vaše fizično, mentalno, čustveno in energijsko počutje. 

Povzdignite svojo pot do notranje harmonije in dobrega počutja z jogo Dokiai doju.  

Urnik

četrtek

Redna jogijska praksa pripomore h gibljivemu in bolj zdravemu telesu, sproščenemu umu in osvobajanju nemira in napetosti znotraj nas. Joga spreminja naš pogled na svet, povečuje našo samozavest in naredi naš um ustvarjalen in hvaležen. 

Ima številne pozitivne učinke:

Vadba joge prinese v naše življenje ravnovesje in dobro počutje. Ob redni praksi postane učinkovito orodje za izboljšanje kakovosti našega življenja.

Maja Javor 

Kontakt

Zakaj vadim jogo?

Mnenja naših obiskovalk

Vadba joge v Doju je zelo praktična, saj je blizu centra in s parkiranjem ni nikoli nobenih težav. Kakovost vadb pa je na svetovnem nivoju.

Anja G.

Že četrto leto obiskujem jogo in povem vam, da mi, če kakšno uro izpustim, kar nekaj manjka. Brez joge ne čutim veselja in radosti življenja, všeč mi je tudi čuječnost (mindfulness), ki jo učiteljica vplete pri končnem sproščanju.

Maja V.

Dojo ima lep joga studio, kjer med jogo res nastane dobro vzdušje. Dolgo sem iskala vadbo v Ljubljani, ki bi mi popolnoma ustrezala in v Doju sem jo našla. 

Petra M.

Že po nekaj tednih joge sem že začutila, kako dobro vpliva na moje zdravje in dobro počutje. V sedmih tednih sem s čisto preprostimi vajami, brez napora, tudi shujšala. 

Ines K.

Izbral sem tečaj joge za začetnike in v Doju sem ga našel. Imajo široko izbiro različnih stilov, od hatha, vinjasa do kundalini joge. 

Vid P.