Budo vrtec

Otrokom, starim od 3 do 6 let, omogoča obvladovanje lastnih misli, čustev in odnosov med sočasnim učenjem discipline, spoštovanja in samozavedanja.

Trening v Budo vrtcu poteka po metodi učenja skozi igro, kjer otroci usvajajo osnovne tehnike koncentracije, koordinacije in motorike. Skupina šteje od 5 do 15 otrok, starih od 3 do 6 let. Učni proces Budo vrtca je oblikovan tako, da otroci osvojijo osnovne Budo prvine - disciplino, spoštovanje, občutek varnosti ter tehnike karateja in aikida - udarci, blokade in padci.

Urnik

sreda

Obiščite nas, če želite spoznati, kako poteka trening ali vanj vpisati svojega otroka. Najbolje je enostavno poskusiti!

Učitelji

Bojana Rudović Žvanut

Mnenja staršev in otrok


/ Slike so simbolične

Nejca (3) in Žigo (6) sem na trening vpisal, ker sem jima želel pokazati, da se da discipline naučiti skozi borilne veščine. Tudi sam že nekaj let treniram in trening mi je dal neko strukturo, tudi za vsakdanje delo. Pri sebi in pri sinovih pa opažam boljšo koncentracijo. Ne samo pri treningu, ampak tudi v službi in v vrtcu.

Martin P.

Maja (4 leta) obiskuje gibalne urice Buda vrtca že šest mesecev. Odlična telovadba za malčke, s prijaznimi trenerji in profesionalnim pristopom. Dobra šola zdravja, ki je naložba za prihodnost.

Živa M.

Cenik